Massage og gravidmassage

Gør noget godt for dig selv, eller en du holder af

Massage er et gammelt behandlingsredskab til afhjælpe mange forskellige gener i kroppen. Massage er effektivt til at fjerne spændinger i muskler og andet blødt væv, det øger blodgennemstrømning så ilt og næringsstoffer cirkulerer bedre til celler, væv og indre organer, det kan være medvirkende til at nedbryde og fjerne affaldsstoffer, og så har det en stimulerende effekt på nervesystemet. Udover de rent fysiologiske fordele, kan massage også virke afstressende og generelt give øget velvære. En omgang massage kan således have lindrende effekt på mange gener i kroppen eller blot være en kærkommen mulighed for lidt velfortjent ”mig-tid”.

Inden behandling fastlægger vi eventuelle gener og fokusområder, og qua min uddannelse som fysioterapeut, vil det også være muligt at vende eventuelt større gener, der ikke kan lindres med massage. Du vil således altid blive professionelt vejledt i hvilket behandlingsforløb, der vil være det bedste for dig.

Gravidmassage?

Til dig som gravid benytter jeg en speciel pude, der er designet med plads til barm og din gravide mave. Du har dermed mulighed for at nyde massagen i maveliggende position, hvilket for mange gravide er en udfordring i hverdagen.

Gavekort

Jeg tilbyder køb af massage-gavekort til en du holder af, som en sød tanke til babyshower, barselsgave, mors dag eller ”bare fordi”. Læs mere om køb af gavekort her.

Det praktiske

Pris

  • 45min: 425kr
  • 60min: 525kr

Læs yderlige info om tilskud mv.

I Familie Fyssen er det mit ønske at være et tilholdssted for dig og din familie, med aktiviteter kredsende om fysioterapi og andre sociale og sundhedsfremmende aktiviteter.

Book tid direkte

Telefontider

Da jeg i løbet af en dag oftest er optaget af behandlinger eller hold, kan du med fordel ligge en tlf.svarer besked, sende en sms eller mail, eller kontakte mig via sociale medier, så vender jeg hurtigst muligt tilbage.