Efterfødselstræning

Kunne du tænke dig at få din krop tilbage efter graviditeten?

Graviditet og fødsel er en hård belastning for kroppen. Over 9 mdr har den øgede vægt, den ændrede kropsholdning og de anderledes bevægemønstre påvirket ledbånd, muskler og kredsløb. På mit efterfødselsholdet vil der være fokus på de områder i din krop som har været mest belastede, fx bækkenbunden, men det vægtes også at træningen er alsidig og kommer igennem hele kroppen, så du som mor kan klare alle hverdagens udfordringer.

Til efterfødsels træning, her hos Familie Fyssen, vil du møde mig Maja, en specialiseret fysioterapeut, som kan vejlede dig og tage hensyn til dine behov. Træningen tilpasses efter dine individuelle behov, og du behøver ikke have tidligere erfaring med at træne for at kunne deltage.

Nyd samværet med baby og andre barslende

Din baby er naturligvis velkommen, og der vil være god mulighed for at pusle, give mad og hygge. Hvis dit barn er vågen under træningen, vil vi bruge barnet ”aktivt”, med øvelser der kan være til gavn for både dig som mor og dit barn. Der er plads til parkering af barnevogn lige uden for træningssalen.

Hvornår må du deltage?

Du kan i udgangspunktet starte på holdet når du føler dig klar, men en tommelfingerregel er at vente til efter dit 8 ugers tjek hos egen læge. Du har også mulighed for at booke en fysioterapeutisk konsultation for at få en individuel vurdering før start på holdet. Se Gravid og efterfødsels fysioterapi. Du er naturligvis også velkommen selvom der er gået længere tid siden din fødsel.

Det praktiske

Hvis holdet er fuldt booket, kan du sende en mail til [email protected]. Overvej at tilmelde det næste hold i kalenderen, så kan din tilmelding altid flyttes, hvis der skulle opstå en ledig plads før dit tilmeldte hold. Skriv også gerne hvis du har ønsker til andre tidspunkter for holdet.

Pris

  • Tidspunkt: Tryk på tilmeldingsknappen for at se aktuelle hold med opstart og ugedag/tidspunkt
  • 1 gang i ugen, i 6 uger: Pris 650kr
  • 2 gange i ugen, i 6 uger: Pris 1200kr
  • OBS: Hvis du vil deltage 2 gange i ugen, tilmelder du dig det ene hold, betaler for dette, og sender en besked/mail om at du vil tilmeldes 2 gange i ugen. Så returnerer jeg en faktura med det resterende beløb.
  • Hvis du er medlem af Sygeforsikring ”Danmark”, og ønsker tilskud til holdtræning, skal du visiteres til holdet, og skal derfor først booke en individuel fysioterapeutisk konsultation.

Læs yderlige info om tilskud mv.

I Familie Fyssen er det mit ønske at være et tilholdssted for dig og din familie, med aktiviteter kredsende om fysioterapi og andre sociale og sundhedsfremmende aktiviteter.

Book tid direkte

Telefontider

Da jeg i løbet af en dag oftest er optaget af behandlinger eller hold, kan du med fordel ligge en tlf.svarer besked, sende en sms eller mail, eller kontakte mig via sociale medier, så vender jeg hurtigst muligt tilbage.