Leje af Holdsal

Hjælp til smertefri bevægeglæde, gennem hele livet

Vil i have en anderledes dag, med bevægelse, leg og fantasi som omdrejningspunkt? Så er det nu muligt at leje Familie Fyssens motorik-sal.

Det kan være i er en mødregruppe der gerne vil have bløde måtter, gymnastik- og massagebolde til rådighed, så i kan øve alle de kendte lege fra BabyTummel? I kan være en gruppe hjemmepassere, med børn i forskellige aldre, hvor de yngste kan få en tur i tumletoppene og på sansegyngen imens de ældste laver balance-bane? Måske har dit barns dagpleje eller institution et emne med fokus på motorik, men mangler lokalet til at udfolde det? Eller måske er i en familie der gerne vil lave noget anderledes sammen til en familieudflugt eller holde den ultimative børnefødselsdag?

Hos Familie Fyssen er der plads til fri leg og fantasi! Alle tumle-, balance- og sanseredskaber vil være til rådighed, og det er tilladt at spise en medbragt madpakke.

Ved leje af salen vil jeg i udgangspunktet være til stede på klinikken, men jeg er ikke til rådighed ift. øvelser, vurdering eller lignende. Det er så at sige ”kun” lokalet med redskaber, og ikke min ekspertise, i lejer. Salen kan lejes både i hverdagene og i weekenden.

Det praktiske

Book besøg (kan ikke bookes på hjemmesiden):
Tlf: 60 59 87 22
Mail: [email protected]

Pris

Pris: 199 kr. for en times leje.
Man må gerne leje salen flere timer i streg.

I Familie Fyssen er det mit ønske at være et tilholdssted for dig og din familie, med aktiviteter kredsende om fysioterapi og andre sociale og sundhedsfremmende aktiviteter.