Giv din baby de bedste forudsætninger for et aktivt liv

Det første leveår er din nyfødte på en helt fantastisk rejse. Fra en sammenkrøllet lille guldklump der ikke engang kan løfte sit hoved, til en mere eller mindre velkoordineret tumling. ”De bliver jo alle sammen børn”, og alle børn skal nok komme fremad, selvom de ikke modtager sanse-motorisk træning. Men med ønsket om at give din baby de bedste forudsætninger for et aktivt liv med masser af bevægeglæde, skal BabyTummel ses som et redskab til at stimulere den motoriske udvikling, og givet dit barn overskud til både sociale relationer og senere i livet også faglig indlæring.

Børnene elsker det

Til BabyTummel bliver du mødt af mig Maja, en specialiseret fysioterapeut, der giver inspiration til lege og øvelser som stimulerer din babys primære sanser og motorik. Du hjælper din baby til at lære sin krop at kende og opbygge god kernestabilitet, hvilket er udgangspunkt for al grundmotorisk udvikling. Samtidig lærer du som forældre en masse om god håndtering, grundmotorik og vigtigheden af at fokusere på en god bevægekvalitet i hver motorisk milepæl, fremfor fokus på hvornår en milepæl opnås. Sidst men ikke mindst, så får du en masse hyggelige timer med både dit barn og andre barslende, hvor du inspireres til stjernestunder derhjemme, så du kan knytte endnu tættere bånd med din lille ny.

Holdende inddeles i 2-5 mdr, 5-8 mdr og 8-12mdr. Hvis dit barn aldersmæssigt ligger i overlappene, kan du frit vælge mellem de to hold – overvej hvor dit barn er i sin motoriske udvikling, og jeres kendskab/tryghed i tummel. Er du i tvivl, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

OBS: Hvis du ønsker hjælp til individuelle problemstillinger, og ønsker vurdering, behandling og øvelser specifikt til din baby, er dette også en mulighed, se under fanen Baby fysioterapi.

Det praktiske

Du må meget gerne bruge dit barns informationer ved booking/tilmelding.

Hvis holdet er fuldt booket, kan du sende en mail til [email protected] hvor du skriver, hvilken aldersgruppe du ønsker at komme på venteliste til. Overvej at tilmelde det næste hold i kalenderen, så kan din tilmelding altid flyttes, hvis der skulle opstå en ledig plads før dit tilmeldte hold.

Pris

2-5mdr + 5-8mdr

  • 6 ugers forløb med 1*ugentlig hold
  • Tidspunkt: Tryk på tilmeldingsknappen for at se aktuelle hold med opstart og ugedag/tidspunkt
  • Pris: 695kr

8-12mdr

  • 4 ugers forløb med 1*ugentlig hold
  • Tidspunkt: Tryk på tilmeldingsknappen for at se aktuelle hold med opstart og ugedag/tidspunkt
  • Pris: 475kr

Læs yderlige info om tilskud mv.

I Familie Fyssen er det mit ønske at være et tilholdssted for dig og din familie, med aktiviteter kredsende om fysioterapi og andre sociale og sundhedsfremmende aktiviteter.

Book tid direkte

Telefontider

Da jeg i løbet af en dag oftest er optaget af behandlinger eller hold, kan du med fordel ligge en tlf.svarer besked, sende en sms eller mail, eller kontakte mig via sociale medier, så vender jeg hurtigst muligt tilbage.