BabyMassage Workshop

Lær at give BabyMassage: Styrk jeres relation og hjælp baby til at mærke sin krop

(Alder: Fra 5 ugers lægetjek, til ca 5mdr)

At blive berørt er et helt basalt behov, på lige fod med mad, drikke og søvn, og der er en tydelig sammenhæng mellem vores følelser, trivsel og behov for berøring. Ved nus, stryg og kærlige klem udløses bl.a. hormonet Oxytocin, der populært også kaldes “kærlighedshormonet”. Berøring virker således beroligende på vores nervesystem, kan give en følelse af velvære og samtidig virke smertelindrende. Baby-massage er også et fantastisk redskab til at hjælpe baby med at sanse og lære sin krop at kende. Huden er vores største sanseorgan, og via baby-massage vil baby mærke hvor kroppen starter og stopper, hvordan den strækkes og bøjes, og baby-massage vil således have en positiv effekt på baby’s motoriske udvikling. Sidst men ikke mindst, så er baby-massage et fantastisk redskab til at opbygge og forstærke relationen mellem barn og mor/far. Denne relation har kæmpe betydning for barnets psykiske udvikling, tillid til andre mennesker og deres erfaring med at mor/far altid er der til at passe på dem.

Når et barn fødes vil forældre helt intuitivt stryge, nusse og kærtegne barnet blidt i hænder, på fødder og i ansigtet. Til BabyMassage Workshop lærer du hvorfor disse kærtegn er så gode for baby (og forældre), og hvordan du kan fokusere din hjemme-behandling til forskellige situationer. Du vil udover helkropsmassage bl.a. lære forskellige zone- og akkupressurpunkter du kan bruge til snotnæser, ømme gummer, stresset nervesystem og dårlig søvn. Efter workshoppen udleveres massage-kompendie.

Det praktiske

Brug gerne børnenes informationer ved tilmelding

Medbring: Håndklæde, stofble, ekstra ble

Pris

  • 1,5 times BabyMassage Workshop incl. massage-kompendie
  • Tidspunkt: Tryk på tilmeldingsknappen for at se aktuelle hold
  • Pris: 199 kr.

Læs yderlige info om tilskud mv.

I Familie Fyssen er det mit ønske at være et tilholdssted for dig og din familie, med aktiviteter kredsende om fysioterapi og andre sociale og sundhedsfremmende aktiviteter.

Book tid direkte

Telefontider

Da jeg i løbet af en dag oftest er optaget af behandlinger eller hold, kan du med fordel ligge en tlf.svarer besked, sende en sms eller mail, eller kontakte mig via sociale medier, så vender jeg hurtigst muligt tilbage.