Almen Fysioterapi

Hjælp til smertefri bevægeglæde, gennem hele livet

Selvom Familie Fyssen har særligt fokus på babyer, børn, graviditet og efterfødselsforløb kan du sagtens opsøge min hjælp, hvis du falder uden for denne kategori. Jeg tager mit slogan meget seriøst, når jeg siger “bevægeglæde, gennem hele livet”. Jeg ved hvor invaliderende smerter kan være i en dagligdag, og jeg står klar til at afhjælpe smerterne, uanset hvor du er i livet.

Jeg har arbejdet mange år i almen praksis og har efteruddannelse indenfor undersøgelse og behandling af mange forskellige bevægeapparats-problematikker, herunder rygsmerter, hold i nakken, skulder- og knæsmerter. Bl.a. Er jeg efteruddannet og behandler efter det globalt anerkendte koncept McKenzie, der har stort fokus på at den fysioterapeutiske behandling skal være helhedsorienteret, med blik for den enkeltes livssituation, og hvor patientinddragelse og er nøglen, uanset om behandlingen består af briks-behandling eller træningsterapi.

Jeg er bl.a. også uddannet GLA:D-terapeut, og kan således hjælpe dig med dine slidgigts-smerter uanset om du yngre aktiv idrætsudøver eller ældre der gerne vil kunne klare dagens gøremål uden smerter.

Min tilgang til fysioterapi:

Mit håb er at kunne hjælpe dig! Jeg praktiserer fysioterapi hvor der er tid til dig, og hvor du ikke blot føler dig som det næste nummer i køen.. Derfor sætter jeg altid en hel time af til første møde, så vi har god tid til at komme rundt om hele din situation. Jeg ønsker at være kendt for det professionelle og fagligt høje, men i lige så høj grad også nærværende og personlige fysioterapeutiske arbejde.

Behandlingen kan bestå af både briksbehandling og træningsterapi, og derudover vægter jeg patientundervisning og hjemmeøvelser højt, så du hurtigt bliver mest mulig selvkørende, og langt hen ad vejen kan varetage din egen behandling.

Spring lægen over:

Jeg arbejder udenfor den offentlige sygesikring, og du behøver derfor ikke en henvisning fra egen læge eller andre offentlige instanser for at opsøge min hjælp. Jeg kan imidlertid sagtens kommunikere med egen læge, og kan godt modtage deres henvisning.

Sygeforsikring “Danmark” yder tilskud til fysioterapeutisk behandling hos mig, og ligeledes vil en privat sundhedsforsikring også kunne anvendes.

Hvis du er i tvivl om jeg kan hjælpe dig, med din problematik, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Det praktiske

Pris

1. konsultation

  • 575 kr. Ca 60min

Opfølgende konsultationer:

  • 350 kr. Ca 30min
  • 475 kr. Ca 45min (god hvis du har børn med, eller hvis vi både skal nå manuel og træningsterapi)

Læs yderlige info om tilskud mv.

I Familie Fyssen er det mit ønske at være et tilholdssted for dig og din familie, med aktiviteter kredsende om fysioterapi og andre sociale og sundhedsfremmende aktiviteter.

Book tid direkte

Telefontider

Da jeg i løbet af en dag oftest er optaget af behandlinger eller hold, kan du med fordel ligge en tlf.svarer besked, sende en sms eller mail, eller kontakte mig via sociale medier, så vender jeg hurtigst muligt tilbage.