hero

Familie Fyssen handelsbetingelser

Når du køber ydelser hos Familie Fyssen, finder disse handelsbetingelser anvendelse.

Virksomhedsoplysninger

Ydelser

Familie Fyssen udfører sundhedsydelser i form af fysioterapi. Derudover tilbydes sundhedsfremmende ydelser som holdtræning, massage, faglige oplæg mv.

Booking

Ved booking af en ydelse vil du modtage en bekræftelse på e-mail. Det er dit ansvar at sikre dig, at oplysningerne i bekræftelsen er korrekte.

Lagen

Til alle individuelle behandlinger og til massage, skal der medbringes lagen/håndklæde der er stort nok til at dække oversiden af briksen. Hvis glemt, kan der tilkøbes lagen, som man kan tage med til efterfølgende behandlinger.

Afbudspolitik

Flytning eller aflysning af tid skal ske senest kl. 8 på dagen for aftalen, så der er mulighed for at give tiden til en anden. Ved for sent afbud, afregnes fuldt pris for den bookede aftale. Flytning/aflysning kan ske på tlf: 60 59 87 22, eller mail: [email protected]
Ved afbud/udeblivelse til en hold, ydes der ikke erstatning. Hvis afbud fra Familie Fyssens side, tilstræbes det at finde et nyt tidspunkt for det manglende hold.
OBS: Da Familie Fyssen er en enkeltmandsvirksomhed, vil telefonen ikke altid kunne besvares grundet igangværende behandlinger. Læg en besked på tlf.svaren eller send en mail.

Priser og tilskud

Aktuelle priser fremgår på www.familiefyssen.dk.
Familie Fyssen tilbyder fysioterapi med og uden lægehenvisning. Der ydes ikke tilskud fra den offentlige sygesikring. Hvis du er medlem af Sygeforsikring ”Danmark” kan du få tilskud herfra til flere forskellige ydelser. Desuden er der flere sundheds- og ulykkesforsikringer, enten privat eller via arbejdspladsen, der kan dække din behandling.

Der ydes ikke tilskud til massage-ydelser, og ”rask træning”. Hvis der ønskes tilskud til gravid- og efterfødselstræning fra Sygeforsikring ”Danmark”, skal man visiteres til holdet, ved en fysioterapeutisk konsultation.

Betaling

Du kan betale online ved onlinebooking, eller efter hver behandling i den fysiske konsultation. Betaling kan ske med MobilePay, Betalingskort, ApplePay eller indbetalingskort. Vi gemmer dine betalingsoplysninger til brug for automatisk betaling.

Særligt for gavekort

Gavekort er gyldige ét år fra udstedelsesdato. Gavekort kan ikke veksles til penge, eller andre ydelser/hold/produkter end det gavekortet er udstedt til.

Reklamation/klage

Hvis du ikke er tilfreds med et behandlingsforløb, bedes du straks kontakte klinikken, så vi i fællesskab kan forsøge at finde den bedst mulige løsning på problemet. Det er muligt at klage over en sundhedsfaglig behandling hos Styrelsen for Patientklager.

Persondata

I forbindelse med et behandlingsforløb er det nødvendigt, at Familie Fyssen behandler person- og helbredsoplysninger om dig. Du kan læse klinikkens persondatapolitik på www.familiefyssen.dk/persondatapolitik.

Ændringer

Familie Fyssen kan fra tid til anden ændre nærværende handelsbetingelser. De gældende handelsbetingelser vil fremgå på www.familiefyssen.dk.